REGISTRATIE FOODTRUCKS
Tussenbeeld

Het creatieve brein achter SMA(A)K is Jürgen Somers , een ondernemer in hart en nieren. In 2010 startte hij met de bubblebus, een mobiele bar waarmee hij doorheen de jaren heel wat recepties en feesten heeft verzorgd. In 2015 kwam hij op het idee van SMA(A)K & bouwde hij het uit tot hét foodtruckfestival van België. Daarnaast is hij medevennoot bij E-Volve , waar hij mee de leiding heeft over een team van marketeers & verantwoordelijke is voor de E-Volve academy: een opleidingsplatform rond sales, marketing & communicatie.

De tweede ‘chief smaakmaker’ is Toon Cuppens . Toon startte in 2015 als één van de eerste jobstudenten van SMA(A)K. Dit deed hij met hart en ziel waardoor hij groeide van student tot allround eventmedewerker en aanspreekpunt voor zijn medejobstudenten. Binnen zijn opleiding 'marketing' deed hij vervolgens stage. Hier maakte hij kennis met het reilen en zeilen van het bedrijf op organisatorisch niveau. Sinds 2023 is hij medevennoot en neemt hij de dagelijks leiding van het bedrijf voor zijn rekening.

Milan Schoovaerts is de nieuwste aanwinst van het SMAAK-team. Hij heeft altijd al een sterke interesse gehad in de evenementensector en is hij een zelfbenoemde foodie. Toen er na zijn studies een vacature vrijkwam, greep hij die kans met beide handen. De klik met het team was meteen voelbaar, waardoor er dus geen twijfel over zou bestaan dat hij de derde ‘chief smaakmaker’ zou worden. Met passie helpt hij nu mee aan het voorbereiden, het onderhouden en het in goede banen leiden van de foodtruckfestivals.

Hét doel van SMA(A)K? Het verschil maken in de foodtruckwereld, steeds met oog op kwaliteit voor alle partners en natuurlijk: zoveel mogelijk maagjes vullen met lekkernijen en gezelligheid.

Guideline

Zij zijn overtuigd

“Ik heb smaak zien uitgroeien tot een begrip in de eventwereld: goed georganiseerd, steeds correct, … een genoegen om mee samen te werken. Sterker nog, in alle eerlijkheid moet ik toegeven dat ik trots ben dat ik mezelf smaakmaker mag noemen!"

Sebastian Kessels - The Blue Truck

“Met zo’n sterke community & groot aantal bezoekers ter plaatse is SMA(A)K voor ons de ideale partner om ons merk op een creatieve manier in de kijker te zetten. Bovendien is het publiek heel divers, waardoor we een grote doelgroep bereiken."

Eline Bruyninx – Groep Bruyninx

“Als muzikant is het zalig om op SMA(A)K te spelen… Er hangt iets in de lucht wat ik niet kan omschrijven, maar het maakt het als artiest de moeite!"

Tom Wolfs - muzikant
Smaakfestival_Foodtruckfestival
Guideline

Word Smaakmaker

Ben jij geïnteresseerd om deel uit te maken van ons enthousiaste team aan smaakmakers? Contacteer ons!

Trotse sponsors