REGISTRATIE FOODTRUCKS

What

Food & drinks

Van Aziatisch, Burgers, Cocktails… tot Zuid-Amerikaans, het kan allemaal. Onze smaakmakers lossen jouw culinaire streetfoodverwachtingen in. Steeds aanpasbaar naar jouw wensen. Van groot foodtruckfestival tot het aanleveren van een selectie aan foodtrucks. Met SMA(A)K zet je kwaliteit voorop.

Caret

Sfeer & beleving

Hippe beats, easy jazz, rock&roll… Onze platenspeler draait op volle toeren. Naast food & drinks brengen we vooral heel veel gezelligheid mee. Met onze picknickbanken, parasols, lampjes en vlagjes… toveren we iedere locatie om tot iets uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Caret

Totale organisatie

Met SMA(A)K kies je voor een betrouwbare partner met ervaring en oog voor detail. We zorgen voor de totale organisatie en coördinatie van A tot Z. Steeds in overleg en rekening houdend met het afgesproken budget. Geen zorgen is hier de boodschap. Laten we er samen iets onvergetelijks van maken!

Guideline
Bedrijfsfeest

Why

Met SMA(A)K kies je voor een betrouwbare partner met ervaring en oog voor creativiteit en detail. Gedaan met saaie bedrijfsfeesten!

Caret

De ongedwongen sfeer en picknickbanken zijn dé manier om het héle bedrijf samen te brengen.

Caret

Wij ontzorgen jou van A-Z: personeel, muziek, belichting, meubilair, enzovoort.

Foodtruckfestival
Guideline

How

Volledig op maat: samen kiezen we de juiste foodtrucks, animatie en decoratie.

Caret

Één contactpersoon en een team van smaakmakers op het feest en achter de schermen.

Caret

De formule is flexibel: of je nu een bedrijfsincentive of gezinsdag voor je personeel wil organiseren.

Guideline
Foodtrucks
Guideline

Zij zijn overtuigd

"Het ikea-foodtruckfestival was geweldig. Erg verrassend, gezellig en sfeervol. In Zweden hebben ze daar en woord voor: hygge"

Cindy Herbec, Ikea

"De communicatie met Jürgen verliep erg vlot en alles verliep zoals gepland"

Piet Vandebroek, HBVL

"De lampjes, vlaggetjes, picknickbanken... De ongedwongen sfeer is me het meeste bijgebleven."

Lizy Cosemans, CM
Incentive_Foodtruckfestival
Guideline

Nieuwsgierig? Zin in een voorproefje?

Agenda

16-06

SMA(A)K - Koksijde

Dag smaakmakers, Zin in het zeetje?! Van vrijdag 16 juni tem zondag 18 juni zijn we te gast in de badplaats Koksijde. Swim, enjoy, eat :)

Lees meer ›
23-06

SMA(A)K - Herent

Dag smaakmakers, hier zijn we weer! Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 juni kan je de magie van SMA(A)K beleven op het gezellige evenemententerrein in Herent naast de Kouter! Tot dan?!

Lees meer ›
30-06

SMA(A)K - Turnhout

Dag lieve smaakmakers, we starten de zomervakantie in Turnhout. Van vrijdag 30 juni tem zondag 02 juli kan je ons vinden in het stadspark. Vakantie in eigen land! Tot dan?

Lees meer ›
07-07

SMA(A)K - Grimbergen

Dag smaakmakers, ook dit jaar strijken we met SMA(A)K neer in Grimbergen. We nodigen jullie dan ook met veel plezier uit aan 'het Museum voor de Oudere Technieken' om samen met ons te feesten, eten en genieten van de hartverwarmende sfeer! Uiteraard kan dit met' een lekkere Grimbergen in de hand. Santé! Tot dan?!

Lees meer ›
14-07

SMA(A)K - Lommel

Dag smaakmakers, van vrijdag 14 juli tem zondag 16 juli kan je ons vinden in het Burge(r)meesterpark van Lommel. Foodtrucks, heerlijke drankjes, ... en heel veel gezelligheid! Zien we jullie daar?

Lees meer ›
21-07

SMA(A)K - Halle

Dag smaakmakers, hebben jullie zin in een feestje? Van 21 tot en met 23 juli zijn we weer van de partij. Tot dan?!

Lees meer ›
28-07

SMA(A)K - Hasselt

Dag smaakmakers, in Hasselt verhuizen we naar het Kapermolenpark . Vrijdag 28/07, zaterdag 29/07 en zondag 30/07 staan onze foodtruckers, naar jaarlijkse gewoonte, paraat om je te voorzien van wat lekkers! Tot dan?!

Lees meer ›
04-08

SMA(A)K - Sint-Truiden

Dag smaakmakers in St Truiden, het is weer zover... Van 04 augustus tem 06 augustus toveren we jullie prachtige stadspark weer om tot het paradijs voor foodies van alle leeftijden. Jullie komen toch ook? Tot dan?!

Lees meer ›
11-08

SMA(A)K - Aalst

Dag smaakmakers, drie dagen genieten van SMA(A)K in Aalst! Van 11/08 tem 13/08 zijn we te gast op het werfplein te Aalst ... zien we je daar?

Lees meer ›
18-08

SMA(A)K - Vilvoorde

Dag smaakmakers van 18 tot en met 20 augustus zijn we weer van de partij. Dan strijken we met SMA(A)K neer in Vilvoorde! Zien we jullie daar?

Lees meer ›
25-08

SMA(A)K - Kortenberg

Dag smaakmakers, gedurende het weekend van 25 tem 27 augustus, vervolledigen we de schoonheid van Kortenberg met ons sfeervol foodtruckfestival. Wij zorgen voor de aankleding en het eten, jullie voor de ambiance. Deal? Tot dan?!

Lees meer ›
01-09

SMA(A)K - onder voorbehoud

SMA(A)K - onder voorbehoud

Lees meer ›