Word
smaakmaker

SMA(A)K - Leuven

Dag Smaakmakers! Deze kerstperiode mogen wij Leuven opwarmen voor het nieuwe jaar! Van vrijdag 27/12 tot en met zondag 29/12 toveren we het Herbert Hooverplein om tot een magisch winter foodtruckfestival. Heerlijk eten, hartverwarmende drankjes en heeeel veeel gezelligheid. Het ideale moment om samen met vrienden en familie het jaar sma(a)kvol af te sluiten. Kom je ook?

Lees meer ›

SMA(A)K - Turnhout

Dag smaakmakers, we sluiten de zomer af in Turnhout. Je kan ons van 20/09 tem 22/09 vinden in het Stadspark. Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Oudsbergen

Dag smaakmakers, op zaterdag 25 mei & zondag 26 mei zijn we te gast in Oudsbergen, de fusiegemeente tussen Meeuwen & Opglabbeek. Noteer het alvast in je agenda! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Tongeren

Dag smaakmakers, onder het toeziend oog van Ambiorix zijn we in het weekend van 30 augustus voor de derde keer te gast in de eerste stad van België! Noteer het in je agenda! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Vilvoorde

Dag smaakmakers, in Vilvoorde nemen we de oude legerkazerne over! Wanneer je iets helemaal opeet of opdrinkt, kun je zeggen dat je het ‘soldaat hebt gemaakt’. Laat de generaal in je los! Het slotfeest van de zomer voor Vilvoorde! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Maaseik

Dag smaakmakers, hier zijn we weer! Onder het toeziend oog van de gebroeders Van Eyck transformeren we van 16 tem 18 augustus de prachtige markt van Maaseik om tot één groot openluchtfeest! Goede tradities moeten we in ere houden. Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Aalst

Dag smaakmakers, alaaf ... 9, 10 & 11 augustus zitten we in Aalst! Hopelijk zien we je daar?! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Sint Truiden

Dag smaakmakers, wat kijken we uit om ook nu weer van 02/08 tem 04/08 in het Stadspark van Sint Truiden neer te strijken. Noteer het alvast in je agenda! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Houthalen

Dag smaakmakers, in het weekend van 26 juli strijken we met SMA(A)K neer in Houthalen. Heerlijk onthaasten in Houthalen ... Heerlijk! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Halle

Dag smaakmakers, hallo Halle, zin in sfeer & gezelligheid? Noteer alvast 19/7 > 21/7 in je agenda! Het belooft leuk te worden! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Hasselt

Dag smaakmakers, we vieren een jubileum ... 5 jaar SMA(A)K in Hasselt! Met de start van de solden & de vakantie is SMA(A)K meer dan ooit 'the place to be'! We verhuizen naar het kolonel Dusartplein ... groot, groter, grootst! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Ukkel

Dag smaakmakers, Ukkel is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. Na het succes van vorig jaar zijn we dan ook verheugd dat we terugkeren naar Ukkel! Heel veel sfeer & gezelligheid in het Wolvendaelpark ... van een prachtig park gesproken! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Herent

Dag smaakmakers, in het weekend van 7 juni toveren we het Wildemanspark om tot dé culinaire hotspot van Herent & omstreken! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Wuustwezel

Dag smaakmakers, in het gemeentepark van Wuustwezel, rondom een erg mooie waterpartij, zorgen we voor één groot volksfeest. Bij deze zijn ook de buren uit Brasschaat & Kapellen van harte welkom om mee te komen genieten! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Overijse

Dag smaakmakers, we trekken van 17 tem 19 mei naar dé Druivenstreek van Vlaanderen. Samen met de cultuurdagen brengen we heel wat beleving naar Overijse! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - As

Dag smaakmakers, wat als de gemeente As voor het tweede jaar een groot volksfeest organiseert en SMA(A)K uitnodigt om daar deel van uit te maken? Dan kan je moeilijk neen zeggen! Vooral als je kijkt naar de locatie! Station As, de voormalige treinsite die omgebouwd wordt tot belevingsterrein ... happen & tappen op het spoor dus! Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Lommel

Dag sma(a)kmakers, ook Lommel kiest voor SMA(A)K. Iedereen meer dan welkom van vrijdag 03 mei t.e.m. zondag 05 mei 2019. Tot dan?!

Lees meer ›

SMA(A)K - Bree

Dag sma(a)kmakers, ook dit jaar kan je heerlijk komen genieten van de sfeer, de live - muziek, het lekker eten & beleving op SMA(A)K. Op 'De Dekenij' in het centrum van Bree geven onze foodtruckers het beste van zichzelf. Iedereen meer dan welkom van vrijdag 26 april t.e.m. zondag 28 april 2019. Tot dan?!

Lees meer ›