REGISTRATIE FOODTRUCKS

What

Food, drinks & more

SMA(A)K is meer dan alleen een foodtruckfestival waar mobiele keukens uit alle windstreken het beste van zichzelf geven. Het is een totaalbeleving! We zorgen voor swingende muziek, gezellige zithoeken, leuke bars, lampen en vlagjes, belichting, picknickbanken, parasols… En niet te vergeten heel wat randanimatie voor jong en oud!

Caret

Partnership

Doorheen de jaren zijn we met SMA(A)K blijven inzetten op kwaliteit, zowel in de selectie van foodtruckers als beleving en communicatie. De professionele aanpak, onze ervaring en doordachte visie hebben ervoor gezorgd dat we inmiddels meer dan 20 smaakfestivals met succes hebben georganiseerd. We blijven op zoek naar steden die geloven in SMA(A)K en samen met ons een prachtig en sfeervol event willen neerzetten. Van een win-win gesproken!

Caret

Let’s bring people together

Met SMA(A)K brengen we mensen samen. Het ongedwongen karakter van ons evenement doet mensen genieten. We creëren een droomwereld waar iedereen welkom is. Beleving die altijd naar meer smaakt. We houden het laagdrempelig doordat de toegang gratis is. Een groot volksfeest voor mensen uit de eigen stad, alsook ver daarbuiten. Een event voor jong en oud en naar ieders budget.

Guideline
Animatie

Why

SMA(A)K is één groot volksfeest en zorgt voor een glimlach bij je inwoners.

Caret

Jouw stad wordt in de kijker gezet door de bezoekers van buitenaf.

Caret

Jouw stad komt positief over, want SMA(A)K geldt als een kwaliteitslabel.

Guideline

How

SMA(A)K is een geoliede machine: jij hebt één contact­persoon en tegelijkertijd bouwen we op 11 teamspelers achter de schermen.

Caret

Geen zorgen, geen overlast. Wij ontzorgen jou volledig van A-Z.

Caret

We brengen bezoekers op de hoogte via een on- en offline media­campagne: signalisatie, website en sociale media.

Smaakfestival_Foodtruckfestival
Guideline

Zij zijn overtuigd

“Als schepen van de stad Hasselt zie ik de meerwaarde in van SMA(A)K, we hebben een mooie wisselwerking, hetgeen beide partijen versterkt”

Habib El Ouakili – schepen Hasselt

“Naast het lekker eten & drinken sprak de ongedwongen sfeer en gezelligheid me persoonlijk het meeste aan… de ideale plaats om oude bekenden tegen te komen. Al waren er ook veel bezoekers van buiten de stadsgrens afgezakt naar Turnhout, hetgeen natuurlijk ook deugd doet dat mensen op deze manier onze mooie stad leren kennen.”

Paul Van Miert – burgemeester Turnhout

“Afspraken worden steeds mooi nageleefd, het is altijd fijn samenwerken met Toon & Jürgen. SMA(A)K is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in onze evenementenkalender”

Dieter Clerinx – dienst evenementen Sint-Truiden
beringen.jpg
beveren.jpg
bilzen.jpg
bree.jpg
hasselt.jpg
lommel.jpg
maaseik.jpg
sint-truiden.jpg
tervuren.jpg
tongeren.jpg
Foodtruckfestival_Smaakfestival
Guideline

Nieuwsgierig? Zin in een voorproefje?

Agenda

31-05

SMA(A)K - Sint Katelijne Waver

Dag smaakmakers, we trekken in het weekend van 31 mei tem 02 juni voor de eerste keer naar Sint Katelijne Waver. We toveren het plein aan het gemeentehuis om tot de meest gezellige plaats van Vlaanderen. Tot dan?!

Lees meer ›
07-06

SMA(A)K - Aarschot

Dag smaakmakers, hier zijn we weer! Van vrijdag 07 tot en met zondag 09 juni kan je de magie van SMA(A)K beleven in het gezellige Aarschot! Tot dan?!

Lees meer ›
14-06

SMA(A)K - Mechelen

Dag smaakmakers, we trekken dit jaar naar Mechelen in de provincie Antwerpen.Van vrijdag 14 juni tem zondag 16 juni toveren we de Speecqvest om tot het gezelligste festival van België (en ver daarbuiten). Tot dan?!

Lees meer ›
21-06

SMA(A)K - Lanaken

Dag smaakmakers, van 21 tem 23 juni gaan we met SMA(A)K naar het kasteel van Pietersheim in Lanaken. Heerlijk genieten in de schaduw van het kasteel. Noteer het alvast in je agenda! Tot dan?!

Lees meer ›
28-06

SMA(A)K - Peer

Dag smaakmakers, de ideale start van 'de grote vakantie'. Kom van 28 juni tem 30 juni genieten van heel wat lekkers en vooral heeeel veeeel gezelligheid op SMA(A)K in Peer. Tot dan?!

Lees meer ›
05-07

SMA(A)K - Turnhout

Dag smaakmakers, van vrijdag 05 juli tem zondag 07 juli kan je ons vinden in het stadspark te Turnhout. Vakantie in eigen land! Tot dan?

Lees meer ›
12-07

SMA(A)K - Grimbergen

Dag smaakmakers, ook dit jaar strijken we met SMA(A)K neer in Grimbergen. We nodigen jullie dan ook met veel plezier uit aan 'het Museum voor de Oudere Technieken' om samen met ons te feesten, eten en genieten van de hartverwarmende sfeer! Uiteraard kan dit met een lekkere Grimbergen in de hand. Santé! Tot dan?!

Lees meer ›
19-07

SMA(A)K - Lommel

Dag smaakmakers, van vrijdag 19 juli tem zondag 21 juli kan je ons vinden in het Burge(r)meesterpark van Lommel. Foodtrucks, heerlijke drankjes, ... en heel veel gezelligheid! Zien we jullie daar?

Lees meer ›
26-07

SMA(A)K - Hasselt

Dag smaakmakers, in Hasselt zitten we ook dit jaar weer in het Kapermolenpark . Vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli staan onze foodtruckers, naar jaarlijkse gewoonte, paraat om je te voorzien van wat lekkers! Tot dan?!

Lees meer ›
02-08

SMA(A)K - Sint-Truiden

Dag smaakmakers in St Truiden, het is weer zover... Van 02 augustus tem 04 augustus toveren we jullie prachtige stadspark weer om tot het paradijs voor foodies van alle leeftijden. Jullie komen toch ook? Tot dan?!

Lees meer ›
09-08

SMA(A)K - Aalst

Dag smaakmakers, drie dagen genieten van SMA(A)K in Aalst! Van 09 augustus tem 1a augustus zijn we te gast op het werfplein te Aalst ... zien we je daar? Alaaf :)

Lees meer ›
15-08

SMA(A)K - Sint Niklaas

informatie volgt later

Lees meer ›
23-08

SMA(A)K - Kortenberg

Dag smaakmakers, we zijn verheugd dat we voor de derde keer met SMA(A)K te gast zijn in Kortenberg. Kom heerlijk met vrienden & familie genieten van de gezellige sfeer aan 'De oude abdij'. Tot dan?!

Lees meer ›
30-08

SMA(A)K - Tielt

Dag smaakmakers, we trekken voor de tweede keer dit jaar naar West Vlaanderen. Aan de vooravond van het schooljaar zijn we te gast in Tielt. Van vrijdag 30 augustus tem zondag 01 september toveren we het Generaal Maczekplein om tot het gezelligste festival van België (en ver daarbuiten). Tot dan?!

Lees meer ›
06-09

SMA(A)K - Diest

informatie volgt later

Lees meer ›
13-09

SMA(A)K - Temse

Dag smaakmakers, in het weekend van 13 september tem 15 september kan je in Temse komen genieten van al het bijzonders van SMA(A)K. Noteer het alvast in je agenda! Tot dan?!

Lees meer ›
20-09

SMA(A)K - Genk

In het weekend van 20 t.e.m. 22 september sluiten we ons seizoen af in het mooie Genk! Allen daarheen!

Lees meer ›