Word
smaakmaker

What

Food, drinks & more

SMA(A)K is meer dan alleen een foodtruckfestival waar mobiele keukens uit alle windstreken het beste van zichzelf geven. Het is een totaalbeleving! We zorgen voor swingende muziek, gezellige zithoeken, leuke bars, lampen en vlagjes, belichting, picknickbanken, parasols… En niet te vergeten heel wat randanimatie voor jong en oud!

Caret

Partnership

Doorheen de jaren zijn we met SMA(A)K blijven inzetten op kwaliteit, zowel in de selectie van foodtruckers als beleving en communicatie. De professionele aanpak, onze ervaring en doordachte visie hebben ervoor gezorgd dat we inmiddels meer dan 20 smaakfestivals met succes hebben georganiseerd. We blijven op zoek naar steden die geloven in SMA(A)K en samen met ons een prachtig en sfeervol event willen neerzetten. Van een win-win gesproken!

Caret

Let’s bring people together

Met SMA(A)K brengen we mensen samen. Het ongedwongen karakter van ons evenement doet mensen genieten. We creëren een droomwereld waar iedereen welkom is. Beleving die altijd naar meer smaakt. We houden het laagdrempelig doordat de toegang gratis is. Een groot volksfeest voor mensen uit de eigen stad, alsook ver daarbuiten. Een event voor jong en oud en naar ieders budget.

Guideline
Animatie

Why

SMA(A)K is één groot volksfeest en zorgt voor een glimlach bij je inwoners.

Caret

Jouw stad wordt in de kijker gezet door de bezoekers van buitenaf.

Caret

Jouw stad komt positief over, want SMA(A)K geldt als een kwaliteitslabel.

Guideline

How

SMA(A)K is een geoliede machine: jij hebt één contact­persoon en tegelijkertijd bouwen we op 11 teamspelers achter de schermen.

Caret

Geen zorgen, geen overlast. Wij ontzorgen jou volledig van A-Z.

Caret

We brengen bezoekers op de hoogte via een on- en offline media­campagne: signalisatie, website en sociale media.

Smaakfestival_Foodtruckfestival
Guideline

Zij zijn overtuigd

“Als schepen van de stad Hasselt zie ik de meerwaarde in van SMA(A)K, we hebben een mooie wisselwerking, hetgeen beide partijen versterkt”

Gerald Corthouts – schepen Hasselt

“Naast het lekker eten & drinken sprak de ongedwongen sfeer en gezelligheid me persoonlijk het meeste aan… de ideale plaats om oude bekenden tegen te komen. Al waren er ook veel bezoekers van buiten de stadsgrens afgezakt naar Bilzen, hetgeen natuurlijk ook deugd doet dat mensen op deze manier onze mooie stad leren kennen.”

Frieda Brepoels – burgemeester Bilzen

“Afspraken werden mooi nageleefd, het was fijn samenwerken met Jürgen en zijn team… Ik kijk al uit naar volgend jaar!”

Dieter Clerinx – dienst evenementen Sint-Truiden
beringen.jpg
beveren.jpg
bilzen.jpg
bree.jpg
hasselt.jpg
lommel.jpg
maaseik.jpg
sint-truiden.jpg
tervuren.jpg
tongeren.jpg
Foodtruckfestival_Smaakfestival
Guideline

Nieuwsgierig? Zin in een voorproefje?

Agenda