Word
smaakmaker

What

Totale organisatie

Met SMA(A)K kies je voor een betrouwbare en professionele partner in het organiseren van jouw feest. We zorgen voor een selectie aan foodtrucks, een gezellige bar, muziek... Maar vooral veel gezelligheid. Met onze picknickbanken, parasols, vlagjes en lampen… toveren we iedere locatie om tot een droomwereld: van tuin, schuur, loods… tot zelfs een veld in het midden van een boomgaard.
De mogelijkheden zijn eindeloos.

Caret

Groots in kleine dingen of slechts enkele foodtrucks

Met ons origineel concept bieden we iets uniek, steeds op maat van jouw verwachingen en budget. Of het nu gaat om de volledige organisatie van het feest of als partner in het aanleveren van enkele foodtrucks.
Met SMA(A)K zit je goed!

Caret

Geen zorgen & heel veel sfeer

Als je een feest organiseert, staan je gasten centraal. Je wilt dat ze genieten van de sfeer en gezelligheid. Dat het nazindert en dat het feest hen bijblijft. Met SMA(A)K zorgen we daarvoor. Bovendien nemen we de zorgen weg die gepaard gaan met de organisatie van een feest.
Samen maken we er iets uniek van.

Guideline
Tussenbeeld

Why

Het is origineel en iederéén vindt er zijn goesting: van lekker eten tot toffe animatie.

Caret

De ongedwongen sfeer en picknickbanken zijn dé manier om te ontspannen met al je vrienden en familie.

Caret

Geen zorgen, geen overlast. Wij regelen alles voor jou tot in de puntjes.

Tussenbeeld
Guideline

How

Volledig op maat: samen kiezen we de juiste foodtrucks, animatie en decoratie.

Caret

Je hebt één contact­persoon die het volledige feest regelt en in goede banen leidt.

Caret

De formule is flexibel: of je nu een romantisch trouwfeest of gezellige lenteviering wil organiseren.

Guideline

Zij zijn overtuigd

"Geen zorgen hebben op je eigen feest en weten dat alles tot in de puntjes verzorgd is, was voor mij een zaligheid"

Sarah Hack

"Alles verliep erg vlot. We wisten goed wat we mochten verwachten. De receptie was een voltreffer!"

Caroline Rigo

"Het eten was zeer verzorgd en lekker. Het personeel erg vriendelijk. De sfeer was top. Een aanrader!"

Nele Bynens
Tussenbeeld
Guideline

Nieuwsgierig? Zin in een voorproefje?

Agenda

21-06

SMA(A)K - Ukkel - 21/06>23/06

Dag smaakmakers, Ukkel is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. Na het succes van vorig jaar zijn we dan ook verheugd dat we terugkeren naar Ukkel! Heel veel sfeer & gezelligheid in het Wolvendaelpark ... van een prachtig park gesproken! Tot dan?!

Lees meer ›
28-06

SMA(A)K - Hasselt - 28/06>30/06

Dag smaakmakers, we vieren een jubileum ... 5 jaar SMA(A)K in Hasselt! Met de start van de solden & de vakantie is SMA(A)K meer dan ooit 'the place to be'! We verhuizen naar het kolonel Dusartplein ... groot, groter, grootst! Tot dan?!

Lees meer ›
19-07

SMA(A)K - Halle - 19/07>21/07

Dag smaakmakers, hallo Halle, zin in sfeer & gezelligheid? Noteer alvast 19/7 > 21/7 in je agenda! Het belooft leuk te worden! Tot dan?!

Lees meer ›
26-07

SMA(A)K - Houthalen - 26/07>28/07

Dag smaakmakers, in het weekend van 26 juli strijken we met SMA(A)K neer in Houthalen. Heerlijk onthaasten in Houthalen ... Heerlijk! Tot dan?!

Lees meer ›
02-08

SMA(A)K - Sint Truiden - 02/08>04/08

Dag smaakmakers, wat kijken we uit om ook nu weer van 02/08 tem 04/08 in het Stadspark van Sint Truiden neer te strijken. Noteer het alvast in je agenda! Tot dan?!

Lees meer ›
09-08

SMA(A)K - Aalst - 09/08>11/08

Dag smaakmakers, alaaf ... we gaan naar Aalst! Hopelijk zien we je daar?! Tot dan?!

Lees meer ›
16-08

SMA(A)K - Maaseik - 16/08>18/08

Dag smaakmakers, hier zijn we weer! Onder het toeziend oog van de gebroeders Van Eyck transformeren we van 16 tem 18 augustus de prachtige markt van Maaseik om tot één groot openluchtfeest! Goede tradities moeten we in ere houden. Tot dan?!

Lees meer ›
23-08

SMA(A)K - Vilvoorde - 23/08>25/08

Dag smaakmakers, in Vilvoorde nemen we de oude legerkazerne over! Wanneer je iets helemaal opeet of opdrinkt, kun je zeggen dat je het ‘soldaat hebt gemaakt’. Laat de generaal in je los! Het slotfeest van de zomer voor Vilvoorde! Tot dan?!

Lees meer ›
30-08

SMA(A)K - Tongeren - 30/08>01/09

Dag smaakmakers, onder het toeziend oog van Ambiorix zijn we in het weekend van 30 augustus voor de derde keer te gast in de eerste stad van België! Noteer het in je agenda! Tot dan?!

Lees meer ›
08-09

SMA(A)K - Ter Heide Zonhoven - 08/09

Dag sma(a)kmakers, op zondag 8 september. organiseren we een bijzondere editie van SMA(A)K. Ter Heide is een organisatie die een warme thuis wil zijn voor haar bewoners en een waardevolle plek voor al haar medewerkers die er samen met hen leven en werken. De bewoners van Ter Heide zijn uniek en bijzonder vanwege hun specifieke behoeften, wensen en mogelijkheden, maar ook door hun kwetsbaarheden. Met SMA(A)K dragen we Ter Heide een warm hart toe. Dit door samen met hun deze bijzondere editie te organiseren. Bovendien schenken we een deel van de opbrengsten aan deze organisatie. Tot dan!?

Lees meer ›
20-09

SMA(A)K - Turnhout - 20/09>22/09

Dag smaakmakers, we sluiten ons seizoen af in Turnhout! Van 20 september tem 22 september toveren we het stadspark om in een belevingsfestival! Tot dan?!

Lees meer ›