REGISTRATIE FOODTRUCKS

What

Totale organisatie

Met SMA(A)K kies je voor een betrouwbare en professionele partner in het organiseren van jouw feest. We zorgen voor een selectie aan foodtrucks, een bar, muziek, meubilair... Maar vooral veel gezelligheid. Met onze picknickbanken, parasols, vlagjes en lampen toveren we iedere locatie om tot een droomwereld.

Caret

Groots in kleine dingen of slechts enkele foodtrucks

Met ons origineel concept bieden we iets uniek, steeds op maat van jouw verwachingen en budget. Of het nu gaat om de volledige organisatie van het feest of als partner in het aanleveren van enkele foodtrucks.
Met SMA(A)K zit je goed!

Caret

Geen zorgen & heel veel sfeer

Als je een feest organiseert, staan je gasten centraal. Je wilt dat ze genieten van de sfeer en gezelligheid. Dat het nazindert en dat het feest hen bijblijft. Met SMA(A)K zorgen we daarvoor. Bovendien nemen we de zorgen weg die gepaard gaan met de organisatie van een feest.
Samen maken we er iets uniek van.

Guideline
Foodtruckfestival

Why

Van jong tot oud & van lekker eten tot de leukste animatie. Iedereen vindt er zijn goesting.

Caret

De ongedwongen sfeer en muziek zijn dé manier om te ontspannen met al je vrienden en familie.

Caret

We organiseren alles van A-Z. Jij hoef je nergens zorgen om te maken!

Foodtruck bruiloft
Guideline

How

Volledig op maat: samen kiezen we de juiste foodtrucks, animatie en decoratie.

Caret

Je hebt één contact­persoon die het volledige feest regelt en in goede banen leidt.

Caret

De formule is flexibel: of je nu een romantisch trouwfeest of gezellige lenteviering wil organiseren.

Guideline

Zij zijn overtuigd

"Geen zorgen hebben op je eigen feest en weten dat alles tot in de puntjes verzorgd is, was voor mij een zaligheid"

Sarah Hack

"Alles verliep erg vlot. We wisten goed wat we mochten verwachten. De receptie was een voltreffer!"

Caroline Rigo

"Het eten was zeer verzorgd en lekker. Het personeel erg vriendelijk. De sfeer was top. Een aanrader!"

Nele Bynens
Foodtruck op locatie
Guideline

Nieuwsgierig? Zin in een voorproefje?

Agenda

07-05

SMA(A)K - Antwerpen/Brugge - Havendag

SMA(A)K - Antwerpen - Havendag

Lees meer ›
19-05

SMA(A)K - De Gavers (Geraardsbergen)

Beste Smaakmakers, van 19 mei t.e.m. 21 mei beklimmen we samen de muur van Geraardsbergen. Zet je beste beentje maar voor!

Lees meer ›
26-05

SMA(A)K - Oudsbergen

Dag smaakmakers, hier zijn we weer! Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 mei kan je de magie van SMA(A)K beleven op het gezellige kerkplein in Oudsbergen! Tot dan?!

Lees meer ›
02-06

SMA(A)K - Aarschot

Dag smaakmakers, hier zijn we weer! Van vrijdag 02 tot en met zondag 04 juni kan je de magie van SMA(A)K beleven op het gezellige kerkplein in Aarschot! Tot dan?!

Lees meer ›
16-06

SMA(A)K - Koksijde

Dag smaakmakers, Zin in het zeetje?! Van vrijdag 16 juni tem zondag 18 juni zijn we te gast in de badplaats Koksijde. Swim, enjoy, eat :)

Lees meer ›
23-06

SMA(A)K - Genk On Stage

Van vrijdag 23 tot zondag 25 juni vindt het gratis stadsfestival Genk On Stage plaats met 8 podia, 125 artiesten en meer dan 100.000 bezoekers. Op dit festival voor jong en oud kan jij toch niet ontbreken! Tot in Genk?!

Lees meer ›
30-06

SMA(A)K - Turnhout

Dag lieve smaakmakers, we starten de zomervakantie in Turnhout. Van vrijdag 30 juni tem zondag 02 juli kan je ons vinden in het stadspark. Vakantie in eigen land! Tot dan?

Lees meer ›
07-07

SMA(A)K - Grimbergen

Dag smaakmakers, ook dit jaar strijken we met SMA(A)K neer in Grimbergen. We nodigen jullie dan ook met veel plezier uit aan 'het Museum voor de Oudere Technieken' om samen met ons te feesten, eten en genieten van de hartverwarmende sfeer! Uiteraard kan dit met' een lekkere Grimbergen in de hand. Santé! Tot dan?!

Lees meer ›
14-07

SMA(A)K - Lommel

Dag smaakmakers, van vrijdag 14 juli tem zondag 16 juli kan je ons vinden in het Burge(r)meesterpark van Lommel. Foodtrucks, heerlijke drankjes, ... en heel veel gezelligheid! Zien we jullie daar?

Lees meer ›
21-07

SMA(A)K - Halle

Dag smaakmakers, hebben jullie zin in een feestje? Van 21 tot en met 23 juli zijn we weer van de partij. Tot dan?!

Lees meer ›
28-07

SMA(A)K - Hasselt

Dag smaakmakers, in Hasselt verhuizen we naar het Kapermolenpark . Vrijdag 28/07, zaterdag 29/07 en zondag 30/07 staan onze foodtruckers, naar jaarlijkse gewoonte, paraat om je te voorzien van wat lekkers! Tot dan?!

Lees meer ›
04-08

SMA(A)K - Sint-Truiden

Dag smaakmakers in St Truiden, het is weer zover... Van 04 augustus tem 06 augustus toveren we jullie prachtige stadspark weer om tot het paradijs voor foodies van alle leeftijden. Jullie komen toch ook? Tot dan?!

Lees meer ›
11-08

SMA(A)K - Aalst

Dag smaakmakers, drie dagen genieten van SMA(A)K in Aalst! Van 11/08 tem 13/08 zijn we te gast op het werfplein te Aalst ... zien we je daar?

Lees meer ›
18-08

SMA(A)K - Vilvoorde

Dag smaakmakers van 18 tot en met 20 augustus zijn we weer van de partij. Dan strijken we met SMA(A)K neer in Vilvoorde! Zien we jullie daar?

Lees meer ›
25-08

SMA(A)K - Kortenberg

Dag smaakmakers, gedurende het weekend van 25 tem 27 augustus, vervolledigen we de schoonheid van Kortenberg met ons sfeervol foodtruckfestival. Wij zorgen voor de aankleding en het eten, jullie voor de ambiance. Deal? Tot dan?!

Lees meer ›
01-09

SMA(A)K - Tielt (onder voorbehoud)

Dag smaakmakers, hebben jullie zin in een feestje? Van 01 tot en met 03 september zijn we weer van de partij voor de laatste editie van de zomer. Dan strijken we met SMA(A)K neer in Tielt! Zien we jullie daar?

Lees meer ›