Word
smaakmaker

What

Food & drinks

Van Aziatisch, Burgers, Cocktails… tot Zuid-Amerikaans, het kan allemaal. Onze sma(a)kmakers lossen jouw culinaire streetfoodverwachtingen in. Steeds aanpasbaar naar jouw wensen. Van groot foodtruckfestival tot het aanleveren van een selectie aan foodtrucks. Met SMA(A)K zet je kwaliteit voorop.

Caret

Sfeer & beleving

Hippe beats, easy jazz, rock&roll… Onze platenspeler draait op volle toeren. Naast food & drinks brengen we vooral heel veel gezelligheid mee. Met onze picknickbanken, parasols, lampjes en vlagjes… toveren we iedere locatie om tot iets uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Caret

Totale organisatie

Met SMA(A)K kies je voor een betrouwbare partner met ervaring en oog voor detail. We zorgen voor de totale organisatie en coördinatie van A tot Z. Steeds in overleg en rekening houdend met het afgesproken budget. Geen zorgen is hier de boodschap. Laten we er samen iets onvergetelijks van maken!

Guideline
Tussenbeeld

Why

Het is origineel en iederéén vindt er zijn goesting: van lekker eten tot gezellig ontspannen.

Caret

De ongedwongen sfeer en picknickbanken zijn dé manier om het héle bedrijf samen te brengen, van werknemers tot management.

Caret

Geen zorgen, geen overlast. Wij regelen alles voor jou tot in de puntjes: personeel, muziek, belichting...

Tussenbeeld
Guideline

How

Volledig op maat: samen kiezen we de juiste foodtrucks, animatie en decoratie.

Caret

Één contactpersoon en een team van sma(a)kmakers op het feest en achter de schermen.

Caret

De formule is flexibel: of je nu een bedrijfsincentive of gezinsdag voor je personeel wil organiseren.

Guideline
Tussenbeeld
Guideline

Zij zijn overtuigd

"Het ikea-foodtruckfestival was geweldig. Erg verrassend, gezellig en sfeervol. In Zweden hebben ze daar en woord voor: hygge"

Cindy Herbec, Ikea

"De communicatie met Jürgen verliep erg vlot en alles verliep zoals gepland"

Filip Verboven, HBVL

"De lampjes, vlaggetjes, picknickbanken... De ongedwongen sfeer is me het meeste bijgebleven."

Lizy Cosemans, CM
Tussenbeeld
Guideline

Nieuwsgierig? Zin in een voorproefje?

Agenda

21-06

SMA(A)K - Ukkel - 21/06>23/06

Dag smaakmakers, Ukkel is na de stad Brussel zelf de grootste gemeente in oppervlakte van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ligt ten zuiden van Brussel-centrum. Na het succes van vorig jaar zijn we dan ook verheugd dat we terugkeren naar Ukkel! Heel veel sfeer & gezelligheid in het Wolvendaelpark ... van een prachtig park gesproken! Tot dan?!

Lees meer ›
28-06

SMA(A)K - Hasselt - 28/06>30/06

Dag smaakmakers, we vieren een jubileum ... 5 jaar SMA(A)K in Hasselt! Met de start van de solden & de vakantie is SMA(A)K meer dan ooit 'the place to be'! We verhuizen naar het kolonel Dusartplein ... groot, groter, grootst! Tot dan?!

Lees meer ›
19-07

SMA(A)K - Halle - 19/07>21/07

Dag smaakmakers, hallo Halle, zin in sfeer & gezelligheid? Noteer alvast 19/7 > 21/7 in je agenda! Het belooft leuk te worden! Tot dan?!

Lees meer ›
26-07

SMA(A)K - Houthalen - 26/07>28/07

Dag smaakmakers, in het weekend van 26 juli strijken we met SMA(A)K neer in Houthalen. Heerlijk onthaasten in Houthalen ... Heerlijk! Tot dan?!

Lees meer ›
02-08

SMA(A)K - Sint Truiden - 02/08>04/08

Dag smaakmakers, wat kijken we uit om ook nu weer van 02/08 tem 04/08 in het Stadspark van Sint Truiden neer te strijken. Noteer het alvast in je agenda! Tot dan?!

Lees meer ›
09-08

SMA(A)K - Aalst - 09/08>11/08

Dag smaakmakers, alaaf ... we gaan naar Aalst! Hopelijk zien we je daar?! Tot dan?!

Lees meer ›
16-08

SMA(A)K - Maaseik - 16/08>18/08

Dag smaakmakers, hier zijn we weer! Onder het toeziend oog van de gebroeders Van Eyck transformeren we van 16 tem 18 augustus de prachtige markt van Maaseik om tot één groot openluchtfeest! Goede tradities moeten we in ere houden. Tot dan?!

Lees meer ›
23-08

SMA(A)K - Vilvoorde - 23/08>25/08

Dag smaakmakers, in Vilvoorde nemen we de oude legerkazerne over! Wanneer je iets helemaal opeet of opdrinkt, kun je zeggen dat je het ‘soldaat hebt gemaakt’. Laat de generaal in je los! Het slotfeest van de zomer voor Vilvoorde! Tot dan?!

Lees meer ›
30-08

SMA(A)K - Tongeren - 30/08>01/09

Dag smaakmakers, onder het toeziend oog van Ambiorix zijn we in het weekend van 30 augustus voor de derde keer te gast in de eerste stad van België! Noteer het in je agenda! Tot dan?!

Lees meer ›
08-09

SMA(A)K - Ter Heide Zonhoven - 08/09

Dag sma(a)kmakers, op zondag 8 september. organiseren we een bijzondere editie van SMA(A)K. Ter Heide is een organisatie die een warme thuis wil zijn voor haar bewoners en een waardevolle plek voor al haar medewerkers die er samen met hen leven en werken. De bewoners van Ter Heide zijn uniek en bijzonder vanwege hun specifieke behoeften, wensen en mogelijkheden, maar ook door hun kwetsbaarheden. Met SMA(A)K dragen we Ter Heide een warm hart toe. Dit door samen met hun deze bijzondere editie te organiseren. Bovendien schenken we een deel van de opbrengsten aan deze organisatie. Tot dan!?

Lees meer ›
20-09

SMA(A)K - Turnhout - 20/09>22/09

Dag smaakmakers, we sluiten ons seizoen af in Turnhout! Van 20 september tem 22 september toveren we het stadspark om in een belevingsfestival! Tot dan?!

Lees meer ›