Word
smaakmaker

What

Food & drinks

Van Aziatisch, Burgers, Cocktails… tot Zuid-Amerikaans, het kan allemaal. Onze smaakmakers lossen jouw culinaire streetfoodverwachtingen in. Steeds aanpasbaar naar jouw wensen. Van groot foodtruckfestival tot het aanleveren van een selectie aan foodtrucks. Met SMA(A)K zet je kwaliteit voorop.

Caret

Sfeer & beleving

Hippe beats, easy jazz, rock&roll… Onze platenspeler draait op volle toeren. Naast food & drinks brengen we vooral heel veel gezelligheid mee. Met onze picknickbanken, parasols, lampjes en vlagjes… toveren we iedere locatie om tot iets uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Caret

Totale organisatie

Met SMA(A)K kies je voor een betrouwbare partner met ervaring en oog voor detail. We zorgen voor de totale organisatie en coördinatie van A tot Z. Steeds in overleg en rekening houdend met het afgesproken budget. Geen zorgen is hier de boodschap. Laten we er samen iets onvergetelijks van maken!

Guideline
Bedrijfsfeest

Why

Met SMA(A)K kies je voor een betrouwbare partner met ervaring en oog voor creativiteit en detail. Gedaan met saaie bedrijfsfeesten!

Caret

De ongedwongen sfeer en picknickbanken zijn dé manier om het héle bedrijf samen te brengen.

Caret

Wij ontzorgen jou van A-Z: personeel, muziek, belichting, meubilair, enzovoort.

Foodtruckfestival
Guideline

How

Volledig op maat: samen kiezen we de juiste foodtrucks, animatie en decoratie.

Caret

Één contactpersoon en een team van smaakmakers op het feest en achter de schermen.

Caret

De formule is flexibel: of je nu een bedrijfsincentive of gezinsdag voor je personeel wil organiseren.

Guideline
Foodtrucks
Guideline

Zij zijn overtuigd

"Het ikea-foodtruckfestival was geweldig. Erg verrassend, gezellig en sfeervol. In Zweden hebben ze daar en woord voor: hygge"

Cindy Herbec, Ikea

"De communicatie met Jürgen verliep erg vlot en alles verliep zoals gepland"

Filip Verboven, HBVL

"De lampjes, vlaggetjes, picknickbanken... De ongedwongen sfeer is me het meeste bijgebleven."

Lizy Cosemans, CM
Incentive_Foodtruckfestival
Guideline

Nieuwsgierig? Zin in een voorproefje?

Agenda

01-07

SMA(A)K - Ukkel - 01/07>03/07

Dag smaakmakers, de geijkte thermometer van het KMI zal van 01 tot en met 03 juli de hoogte inschieten door jullie aanwezigheid op ons foodtruckfestival. Mis de beleving niet en kom een kijkje nemen! Tot dan?!

Lees meer ›
08-07

SMA(A)K - Grimbergen - 08/07 > 10/07

Dag smaakmakers, dit jaar hebben we de Parel van Brabant gevonden! We nodigen jullie dan ook met veel plezier uit op het Museum voor de Oudere Technieken om samen met ons te feesten, eten en genieten van de hartverwarmende sfeer! Uiteraard kan dit met een lekkere Grimbergen in de hand. Santé! Tot dan?!

Lees meer ›
15-07

SMA(A)K - Lommel - 15/07>17/07

Dag sma(a)kmakers, ook dit jaar kiest Lommel voor SMA(A)K. Kom ons tijdens het weekend van vrijdag 15 juli tot en met zondag 17 juli een bezoekje brengen in het Burgemeesterspark. Tot dan?!

Lees meer ›
21-07

SMA(A)K - Halle - 21/07>24/07

Dag smaakmakers, hebben jullie zin in een feestje? Van 21 tot en met 24 juli zijn we weer van de partij. Tot dan?!

Lees meer ›
29-07

SMA(A)K - Hasselt - 29/07>31/07

Dag Smaakmakers, kom lekker uitrusten en genieten in de hoofdstad van de SMA(A)K! Vrijdag, zaterdag en zondag staan onze foodtruckers, naar jaarlijkse gewoonte, paraat om je te voorzien van wat lekkers! Tot dan?!

Lees meer ›
05-08

SMA(A)K - Sint-Truiden - 05/08>07/08

Dag smaakmakers, Het is weer zover... Van 05 augustus tem 07 augustus toveren we jullie prachtige stadspark weer om tot het paradijs voor foodies van alle leeftijden. Jullie komen toch ook? Tot dan?!

Lees meer ›
12-08

SMA(A)K - in optie - 12/08>15/08

in optie

Lees meer ›
19-08

SMA(A)K - in optie - 19/08>21/08

in optie

Lees meer ›
26-08

SMA(A)K - Kortenberg - 26/08>28/08

Dag smaakmakers, gedurende het weekend van 26 tem 28 augustus, vervolledigen we de schoonheid van Kortenberg met ons sfeervol foodtruckfestival. Wij zorgen voor de aankleding en het eten, jullie voor de ambiance. Deal? Tot dan?!

Lees meer ›